Over Stichting Wijksport

Over ons

Stichting WijkSport stimuleert dat zo veel mogelijk inwoners van Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede om sportief en recreatief in beweging komen en blijven. Hiermee dragen we positief bij aan verbinding, welzijn en vitaliteit van inwoners van Wijk bij Duurstede. Ons startpunt is het beheren van moderne, veilige en schone sportvoorzieningen en het organiseren van aantrekkelijke, verantwoorde activiteiten die sporten en bewegen bevorderen.

Dat doen we zonder winstoogmerk, waarbij we streven naar kostendekkende bedrijfsvoering.

Sportcomplex Mariënhoeve omvat inmiddels een groot aantal velden voor voetbal, hockey, korfbal, honkbal en softbal; een tennispark, een judohal (dojo), een jeu de boulesbaan binnen en buiten, een complete

turnhal, een gymnastiekzaal voor scholen en tafeltennis en ruime sporthallen voor onder andere korfbal, basketbal, volleybal, zaalhockey en badminton.

Het is belangrijk dat sporters en sportaanbieders op sportcomplex Mariënhoeve kunnen vertrouwen op onze faciliteiten èn bredere expertise. Stichting WijkSport wisselt graag en vaak kennis uit met partners als verenigingen, onderwijs, gemeente en andere partners, om de uitgangspositie te verbeteren voor sport en bewegen.

Dat doen we door inspirerende activiteiten en projecten te organiseren: van scholieren tot senioren en van bankzitters tot sportievelingen!

Het Team

Van Stichting Wijksport