Sportmix

Plezier & Bewegen

Sportmix

Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of kinderen die baat hebben bij structuur en minder makkelijk aansluiting vinden bij een reguliere sportvereniging wordt na de herfstvakantie Sportmix georganiseerd. Er wordt gestart met een pilot van 10 lessen; bij voldoende belangstelling gaat Sportmix na de kerstvakantie verder. Waar mogelijk worden kinderen naar regulier aanbod begeleid. na aanmelding wordt er een intakegesprek ingepland.

Klik en bekijk de flyer

Strippenkaart is bij de docenten in de les te koop

Sportmix start over:

Wanneer – wie – waar?

• Iedere woensdag vanaf 30 oktober m.u.v. de schoolvakanties
  • Van 16.15-17.15 uur.
  • Er wordt gewerkt in een groep van maximaal 8 kinderen!
  • Gymzaal brede school Het Anker. Middelweg 7 Wijk bij Duurstede

Meer weten over Sportmix?

Neem dan contact op met

Giel-Jan Wittenberg

06-33 56 70 36
gieljan@stichtingwijksport.nl

Over Stichting Wijksport

Stichting Wijksport heeft als belangrijkste bestaansreden het geven van gelegenheid tot sportbeoefening in de breedste zin van het woord, in de gemeente Wijk bij Duurstede en vooralsnog in het bijzonder op Sportcomplex Mariënhoeve. De gelegenheid tot sportbeoefening wordt gerealiseerd door middel van het aanleggen van kwalitatief goede sportvoorzieningen, toegespitst op de redelijke behoefte van sportverenigingen, die gebruikmaken van het sportcomplex.

Lekdijk Oost 15A
3961 MB